Општа и компаративна книжевност
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 RASPORED NA ISPITI (Septemvriska sesija)

Go down 
AuthorMessage
evelynglyn
Admin
avatar

Female Number of posts : 374
Age : 30
Real name : shhh
Registration date : 2008-04-06

PostSubject: RASPORED NA ISPITI (Septemvriska sesija)   Thu Jul 02, 2009 5:49 pm

(ПРВА ДЕКАДА - ЕКТС од 1 до 7 септември 2009)


Поетика на имагинарното и митот 1 02.09.09 | 9.00 | М. Бојаџиевска

Поетика на ориенталните книжевности 1 02.09.09 | 9.00 | М. Бојаџиевска

Книжевност и антропологија 1 02.09.09 | 9.00 | М. Бојаџиевска

Хеленска книжевност во компаративен контекст 01.09.09 | 9.00 | В. Мартиновски

Римска книжевност во компаративен контекст 01.09.09 | 9.00 | В. Мартиновски

Теорија на книжевноста 1 03.09.09 | 9.00 | М. Ѓорѓиева-Димова

Теорија на книжевните дискурси 1 04.09.09 | 10.00 | К.Ќулавкова

Увод во книжевната херменевтика 04.09.09 | 10.00 | К.Ќулавкова

Поетика на усната книжевност 07.09.09 | 9.00 | С. Србиновска

Поетика на фикција 07.09.09 | 9.00 | С. Србиновска

Критички методи 07.09.09 | 9.00 | Е. Шелева

Поетика на романтизмот 03.09.09 | 9.00 | Л.К.Дракулевска

Поетика на фантастичниот расказ 03.09.09 | 9.00 | Л.К.Дракулевска

Модернистички поетики на 20 век 03.09.09 | 9.00 | Л.К.Дракулевска

Феминистичка критика 07.09.09 | 9.00 | Е. Шелева

Романот и културните митови 02.09.09 | 9.00 | М. Бојаџиевска

Креативно пишување 1 03.09.09 | 10.00 | М. Ѓорѓиева-Димова

Толкување на современи драмски текстови 03.09.09 | 10.00 | М. Ѓорѓиева-Димова

Поетиката на романот ифилмот 1 07.09.09 | 9.00 | С.Србиновска

Теориски основи на методиката на наставата по компаративна книжевност 1 03.09.09 | 10.00 | М.
Ѓорѓиева-Димова


Last edited by evelynglyn on Wed Sep 23, 2009 12:24 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : changed from sticky to normal)
Back to top Go down
View user profile http://streets-of-dublin.blogspot.com
evelynglyn
Admin
avatar

Female Number of posts : 374
Age : 30
Real name : shhh
Registration date : 2008-04-06

PostSubject: Re: RASPORED NA ISPITI (Septemvriska sesija)   Thu Jul 02, 2009 6:18 pm

(ВТОРА ДЕКАДА ЕКТС и МАТИЧНИ ПРЕДМЕТИ) од 9 до 14 септември 2009


Вовед во книжевноста - Архаични поетики (устен) 10.09.09 | 9.00 | М. Бојаџиевска

Поетика на имагинарното и митот 2 (устен)
10.09.09 | 9.00 | М. Бојаџиевска

Поетика на ориенталните книжевности 2 (устен) 10.09.09 | 9.00 | М. Бојаџиевска

Општа и компаративна книжевност 1 и 2 (писмен) 09.06.09 | 9.00 | (устен) 11.09.09 | 13.00 | В. Мартиновски

Хеленска книжевност во компаративен контекст 2 (устен) 11.09.09 | 9.00 | В. Мартиновски

Поетика на ренесансата (устен) 11.09.09 | 10.00 | В. Мартиновски

Поетика на класицизмот (устен) 11.09.09 | 10.00 | В. Мартиновски

Книжевноста и лик.уметности (устен) 11.09.09 | 11.00 | В. Мартиновски

Книжевноста и виз. Уметности (устен) 11.09.09 | 11.00 | В. Мартиновски

Теорија на книжевноста 1 (устен) 14.09.09 | 11.00 | М. Ѓорѓиева-Димова

Теорија на книжевност 2 - ЕКТС (устен) 14.09.09 | 11.00 | М. Ѓорѓиева-Димова

Теорија на книжевните дискурси 2 - ЕКТС (устен) 14.09.09 | 10.00 | К.Ќулавкова

Теорија на книжевноста 3 (писмен) 09.06.09 | 9.00 | (устен) 14.09.09 | 10.00 | К.Ќулавкова

Историографска метафикција (писмен) 09.06.09 | 9.00 | (устен) 10.09.09 | 11.00 | М. Ѓорѓиева-Димова

Методологија на проучување на книжевноста 1 (писмен) 09.06.09 | 9.00 | (устен) 10.09.09 | 12.00 | Е. Шелева

Книжевна херменевтика (писмен) 09.06.09 | 9.00 | (устен) 14.09.09 | 9.00 | К.Ќулавкова

Методологија на проучување на книжевноста 2 (устен) 10.09.09 | 12.00 | Е. Шелева
Back to top Go down
View user profile http://streets-of-dublin.blogspot.com
evelynglyn
Admin
avatar

Female Number of posts : 374
Age : 30
Real name : shhh
Registration date : 2008-04-06

PostSubject: Re: RASPORED NA ISPITI (Septemvriska sesija)   Thu Jul 02, 2009 6:53 pm

Балканизам/Ориентализам (устен) 10.09.09 | 12.00 | Е. Шелева

Поетика на симболизмот (устен) 11.09.09 | 9.00 | Л.К. Дракулевска

Поетика на постмодерната (устен) 11.09.09 | 9.00 | Л.К. Дракулевска

Поетика на несознајното (устен) 11.09.09 | 9.00 | Л.К. Дракулевска

Романтизам и Симболизам (писмен) 09.06.09 | 9.00 | (устен) 11.09.09 | 9.00 | Л.К. Дракулевска

Ренесанса и Класицизам (устен) 11.09.09 | 12.00 | В. Мартиновски

Поетика на усната книжевност (устен) 09. 09. 09 | 9.00 | С. Србиновска

Роман на ХХ век (писмен) 09.06.09 | 9.00 | (устен) 09.09.09 | 9.00 | М. Бојаџиевска

Романот и несреќната свест (устен) 10.09.09 | 9.00 | М. Бојаџиевска

Поетика на романот и филмот 2 (устен) 09. 09. 09 | 9.00 | С. Србиновска

Теориски основи на методиката на наставата по компаративна книжевност 2 (устен) 14.09.09 | 9.00 | М. Ѓорѓиева-Димова

Креативно пишување 2 - ЕКТС (устен) 14.09.09 | 9.00 | К.Ќулавкова

Модели на толкување на книжевноста (устен) 14.09.09 | 9.00 | К.Ќулавкова
Back to top Go down
View user profile http://streets-of-dublin.blogspot.com
Jule

avatar

Number of posts : 198
Age : 29
Registration date : 2008-04-08

PostSubject: Re: RASPORED NA ISPITI (Septemvriska sesija)   Mon Aug 31, 2009 8:49 pm

Испитот по Теорија на книжевните дискурси 1 е преместен на 14.09.2009.
Во истиот термин кога се полага и Теорија на книжевните дискурси 2.
Back to top Go down
View user profile http://cheeesy.deviantart.com/
KinegoidaFemale Number of posts : 57
Age : 29
Registration date : 2008-04-07

PostSubject: Re: RASPORED NA ISPITI (Septemvriska sesija)   Tue Sep 01, 2009 4:18 pm

Jule, samo Teorija na diskursi ima izmena vo terminot? Da ne slucajno e smenet i Teorija na knizhevnosta 1 i 2?
Back to top Go down
View user profile
simonaFemale Number of posts : 6
Age : 30
Registration date : 2009-08-16

PostSubject: Re: RASPORED NA ISPITI (Septemvriska sesija)   Thu Sep 03, 2009 4:41 pm

usno se polaga teorija na 14 sept.od 1 semes.??? Sad
Back to top Go down
View user profile
Jule

avatar

Number of posts : 198
Age : 29
Registration date : 2008-04-08

PostSubject: Re: RASPORED NA ISPITI (Septemvriska sesija)   Thu Sep 03, 2009 10:15 pm

Колку што сум информирана сите се полагаат усно.

Инаку, да нагласам, испитите по Теорија на книжевните дискурси 1 и Увод во книжевната херменевтика што требаа да се одржат на 4ти Септември се преместени на 14ти Септември. Зачи само оние кај професорката Катица Ќулавкова се преместени.
Други промени нема.

Со среќа на сите.
Back to top Go down
View user profile http://cheeesy.deviantart.com/
simonaFemale Number of posts : 6
Age : 30
Registration date : 2009-08-16

PostSubject: Re: RASPORED NA ISPITI (Septemvriska sesija)   Thu Sep 03, 2009 10:29 pm

fala ti jule a za latinski ima nesto ili Evil or Very Mad ja sega ke pocnammm zdravo da se spremam teorija do 14 da naucam bar nesto posto e usno znamci nemaaa prepisuvanje...hmm Sad
Back to top Go down
View user profile
Jule

avatar

Number of posts : 198
Age : 29
Registration date : 2008-04-08

PostSubject: Re: RASPORED NA ISPITI (Septemvriska sesija)   Sat Sep 05, 2009 1:02 am

Латински немаше вчера, денес не успеав да поминам, утре ќе отидам да видам ако има. Сепак кажано е дека најверојатно резултатите ќе ги има во понеделник. Битно одма чим дознаам ќе објавам. Smile

Со среќа на Теорија!
Back to top Go down
View user profile http://cheeesy.deviantart.com/
simonaFemale Number of posts : 6
Age : 30
Registration date : 2009-08-16

PostSubject: Re: RASPORED NA ISPITI (Septemvriska sesija)   Sat Sep 05, 2009 3:40 pm

fala...ke mi treba.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
simonaFemale Number of posts : 6
Age : 30
Registration date : 2009-08-16

PostSubject: Re: RASPORED NA ISPITI (Septemvriska sesija)   Mon Sep 14, 2009 4:06 pm

ima rezultati latinski znae nekoj jas ovie nekolku dena odev na fax ama nemozev da najdam nisto istaknato....dali znae nekoj nesto??? inaku celata sum zbrkana ......mislam deka za nekoj den ke si izvrsam samoubistvo pozdrav decki..
Back to top Go down
View user profile
Jule

avatar

Number of posts : 198
Age : 29
Registration date : 2008-04-08

PostSubject: Re: RASPORED NA ISPITI (Septemvriska sesija)   Mon Sep 14, 2009 6:39 pm

Да, да има резултати и ги објавив пред неколку дена еве тука -> ЛИКНЧЕ
Back to top Go down
View user profile http://cheeesy.deviantart.com/
Sponsored content
PostSubject: Re: RASPORED NA ISPITI (Septemvriska sesija)   

Back to top Go down
 
RASPORED NA ISPITI (Septemvriska sesija)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Известувања :: Инфо табла-
Jump to: